Lumenis: de laserpionier

Lumenis is een pionier in de ontwikkeling van oplossingen voor "minimaal invasieve" chirurgie op basis van energiegebaseerde technologiën: Laser, Intense Pulsed Light (IPL) en Radio-Frequency (RF). Lumenis speelt een leidende rol in urologie, esthetische - en ophtalmologische toepassingen. 

Arseus Medical is uw exclusieve Lumenispartner, zowel voor advies en verkoop als voor een gespecialiseerde technische ondersteuning na aankoop. Voor meer informatie neemt u gerust vrijblijvend contact op.

Unieke beeldtechnologie

Maak kennis met de Pinpoint beeldtechnologie van Canadese pionier Novadaq!
De Novadaq Pinpointtechnologie is uniek in haar soort  en ten overvloede klinisch gevalideerd aan de hand van meer dan 170 peer-reviewed publicaties waarin een duidelijke klinische meerwaarde voor de patiënt wordt aangetoond, gekoppeld aan een reële besparing in ziekenhuiskosten. 
Een Pinpointinstallatie kan standalone functioneren maar ook geïntegreerd in een videotoren van Storz of Olympus. Latere uitbreiding met een openfield camerasysteem is perfect mogelijk.

Arseus Medical is uw exclusieve distributeur.

Zonder compromissen

Made in Switzerland sinds 1912. Schaerer Medical ontwikkelt en produceert hoogwaardige mobiele operatietafels en ziekenhuisuitrusting. Voor elke chirurgische situatie is er een compromisloos hoogwaardige oplossing. Er wordt permanent geluisterd naar feedback uit het chirurgische werkveld. Alle Schaererproducten beantwoorden aan de EU-richtlijn 93/42/EWG.

Arseus Medical is uw exclusieve Schaerer Medicalvertegenwoordiging op de Belgische markt. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Betrouwbaar normothermiebeheer

U wenst effectief, veilig en betrouwbaar normothermiebeheer? “Allon” van Mennen Medical is het eerste echte normothermie managementsysteem dat autonoom de gewenste lichaamstemperatuur beheert en bijstuurt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van wraps gekoppeld aan een centrale unit. De warmte-overdracht gebeurt zeer efficiënt door middel van conductie (warmtegeleiding). Op het lichaam worden sensoren geplaatst die de oppervlakte- en kerntemperatuur meten en feedback geven aan de Allon unit. Het eigen Allon algoritme garandeert een zo precies mogelijk behoud van de ingestelde waarde. Niet-invasieve normothermie zo lang als nodig tijdens het chirurgisch proces.

Vraag uw demo bij Arseus Medical.