Met meer dan 15 jaar leiderschap in de ontwikkeling van fluorescente beeldtechnologie is het de missie van Novadaq om aan medische specialisten relevante, realtime beeldoplossingen te verschaffen. Beeldtechnologie die een significante bijdrage levert aan het nemen van juiste beslissingen op cruciale ogenblikken. Betere zorg en lagere kosten zijn een direct gevolg.
SPY fluorescentie bewijst intussen haar kwaliteit in meer dan 75 verschillende chirurgische toepassingen.

Spy imaging bij borstreconstructie

Borstreconstructie kan beschouwd worden als een zeer veilige ingreep maar toch zijn er in 20% van de reconstructies complicaties te verwachten. Voorkomende complicaties zijn oa te lage perfusie en werken vertragend voor de verdere behandelingen.

Spybeelden hebben zich intussen bewezen als aanzienlijke hulp in het beoordelen van het weefsel … in real time én het direct nemen van een juiste beslissing. Spy laat toe de juiste beslissing te nemen per persoon, ongeacht de individuele anatomie en medische voorgeschiedenis. Signalen uit de praktijk wijzen erop dat dankzij Spytechnologie borstreconstructies quasi complicatieloos werden afgerond.

Stuur een e-mail voor meer info

Pinpoint beeldtechnologie in laparoscopic cholecystectomy

In de VSA ondergaan elk jaar ruim 750.000 mensen een cholecystectomie. Dit maakt galblaas-/galstenenverwijdering de meest voorkomende buikoperatie. Ondanks de lage complicatieratio blijkt het wel dat, als complicaties opduiken, deze kritisch zijn.

Gebaseerd op de ervaring van vooraanstaande chirurgen wereldwijd en in diverse medische publicaties wordt bevestigd dat de unieke Pinpoint beeldtechnologie een tastbare bijdrage levert aan een geslaagde laparoscopische cholecystectomie.  Het realtime beeld laat toe om op het cruciale moment de juiste beslissing te nemen.

Stuur een e-mail voor meer info