Meer info nodig?

Via onze website

Vraag online een offerte aan voor dit product

Vraag een offerte aan

Bel gratis

van maandag tot vrijdag

0800 76 777

Wij nemen graag contact met u op

Geef je gegevens op en wij nemen contact met je op.

Omschrijving

De Enraf-Nonius ManuMax is een serie behandeltafels van de nieuwe generatie. Deze professionele tafels van hoge kwaliteit zijn ontwikkeld door onze experts om een nieuwe norm voor fysiotherapie te stellen.

3-dimensionaal gebogen hoofdsectie
De ManuMax is de eerste behandeltafel met een 3-dimensionaal gebogen hoofdgedeelte. De opening voor de neus/het gezicht volgt de vorm van het hoofd en de bekleding van de hoofdsteun is over de hele lengte naadloos, waardoor de hoofdsteun voor de patiënt zeer comfortabel is, en gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Maximaal comfort voor maximaal welzijn.

De stabielste behandeltafel
Het degelijke frame is ontworpen om te zorgen voor een zeer stabiel behandeloppervlak. Alle ManuMax-tafels hebben een toelaatbare bedrijfslast van 250 kilogram. De als standaard uitgevoerde elektrische bediening (hoog/laag) maakt de ManuMax gebruiksvriendelijk. Deze nieuwe generatie behandeltafels is standaard uitgevoerd met het soft-landing wielsysteem en digitale vergrendeling. Een behandeltafel was nog nooit zo comfortabel voor de patiënt en de behandelaar.

Het frame van de ManuMax-tafels is verkrijgbaar in twee tinten grijs. De bekleding van de hoogste kwaliteit is met zorg gekozen en uitgevoerd in kleuren die uitstekend passen bij een natuurlijke, leidinggevende of lifestyle omgeving. De perfecte behandeltafel die bij uw eigen stijl past.

De ManuMax Multi-lijn biedt flexibele behandeltafels voor de moderne, veeleisende behandelaar. De ManuMax Multi-lijn is uitgerust met een uniek hoofdgedeelte en is beschikbaar als 2- of 3-delige behandeltafel.

De ManuMax 3.3
De ManuMax Multi 3.3 is een flexibele behandeltafel voor de moderne, veeleisende behandelaar. Deze ManuMax is uitgerust met het unieke ManuMax-hoofdgedeelte. Verschillende instelbare posities, waaronder de flexpositie,kunnen met deze multifunctionele behandeltafel worden uitgevoerd.
 

 

Eigenschappen

  • Afmetingen (lxb): 215 x 67 cm
  • Hoogteverstelling: ongeveer 48-96 cm
  • Tijdsduur hoogteverstelling: ongeveer 18 sec
  • Hefvermogen: 250 kg
  • Netspanning: 100-240V - 50/60 Hz
  • Opgenomen stroom: 2.5 A max.
  • Kleuren polstering: 204 siriusblauw - 012 zwart - 170 baby blauw
  • Kleuren frame: licht - donker