Nieuw partnership: Arseus Medical en Keiser BV/GmbH


Wij zijn verheugd u een veelbelovend nieuw partnership aan te kondigen: Keiser BV en GmbH maken nu deel uit van de Arseus Medical Group.

KEISER x ARSEUS MEDICAL

Keiser is toonaangevend in het produceren van pneumatische fitness-, revalidatie en bewegingsbevorderende apparatuur voor professioneel gebruik. De producten van Keiser zijn uniek door hun pneumatische weerstand, in plaats van te werken met conventionele ijzeren gewichten. Hierdoor ontstaat een gelijkblijvende weerstand gedurende de hele range of motion, met minimale kans op overbelasting, wat het voor iedereen mogelijk maakt om op eigen niveau te trainen met hun toestellen: jong en oud, atleet en patiënt. Met tientallen fitnessapparaten in hun assortiment, is er voor iedere toepassing een passend product. Zij bedienen volgende klantensegmenten: Fysiotherapie, Senior Fitness, Personal Training, Topsport, Overheid, Fitnessclubs, Home Fitness en hebben reeds een sterke marktpositie in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Deze samenwerking past in de strategie van zowel Keiser BV en GmbH als van Arseus Medical. Bij Arseus Medical selecteren we al onze partners met een enorm strenge blik op innovatie en kwaliteit. Ons motto is tenslotte ‘Samen sterk in de zorg voor de patiënt’. Daar sluit het motto van Keiser, Because ‘good enough’ isn’t, mooi bij aan. Alleen de beste kwaliteit kan in fitness, performance coaching, revalidatie of kinesitherapie voor de beste resultaten zorgen. Dankzij dit partnership kunnen wij u als klant een nog breder gamma en bredere expertise in deze domeinen garanderen en zo samen verder bouwen aan onze missie.

Keiser BV zal binnen de Arseus Medical Group geleid worden door Marc Peters (Managing and Sales Director) en Bob Treuen (Operations and Finance Director). Voor bijkomende toelichtingen kunt u zich wenden tot uw gebruikelijke contactpersoon of tot onze kantoren.

Ontdek meer over Keiser