Een onderzoekshandschoen met tweemaal...


Twee handen op één buik, of eerder twee handschoenen rond één hand? Een hoogwaardige onderzoekshandschoen met dubbele eigenschappen, speciaal ontworpen voor de superieure bescherming en veiligheid van eerstehulpverleners en patiënten. De Halyard BLACK-FIRE Nitrile handschoenen zijn hier de perfecte aanvulling van!

Zin om het zelf eens uit te testen? Bestel nu jouw gratis stalenpakket onderaan deze pagina.

Tweemaal meer stijl

Welke kleuren associeer je meestal met het woord ‘fire’? Oranje en zwart, toch? Zo ziet ook de BLACK-FIRE handschoen eruit. Oranje en zwart. Dubbele kleur, dubbele werking. Zo kan de feloranje kant naar buiten worden gedragen in situaties die een hoge zichtbaarheid vereisen. 

Tweemaal meer veiligheid

Schadedetectie 

De QUICK-CHECK technologie detecteert scheuren en defecten aan de handschoen door de visibiliteit van de feloranje binnenlaag. Zo wordt 1. de eerstehulpverlener gewaarschuwd bij een defect en 2. worden de huidige ASTM en NFPA normen voor kritische defecten, sterkte en doorprikweerstand overtroffen.

Fentanyl-bestendig 

240 minuten. Dat is hoe lang de handschoen de permeatie van fentanyl weerstaat. Wat ook compatibel is met de aanbevelingen en richtlijnen van het National Institute for Occupational Safety (NIOSH) voor het omgaan met fentanyl. 

Dubbele bescherming, dubbele voordelen

De gepatenteerde nitriltechnologie maakt de handschoenen sterker en comfortabeler. Door de verhoogde bescherming tegen door bloed overgedragen ziekteverwekkers, zijn de handschoenen NFPA 1999 gecertificeerd.

Tweemaal minder afval

Hoewel er in vergelijking met andere zwarte nitrile handschoenen tot 50% meer handschoenen in een BLACK-FIRE doos zitten, is er toch een vermindering van onze afvalberg. Iedere zorgverlener spreekt erover mee: een handschoen uit de doos proberen halen, maar de anderen vallen er mee uit. Jammer, want deze zijn nu ook besmet en moeten worden weggegooid. Niet met de BLACK-FIRE handschoenen! Door de innovatieve handschoendispensers van Halyard bereiken ze het doel van de European Green deal. Zie het zoals de tweezijdige handschoen van BLACK-FIRE: langs de ene kant zorgen ze voor een verlaging van het risico tot besmetting en langs de andere kant zorgt de handschoendispenser voor een vermindering van de hoeveelheid kostbaar afval.

Bestel hier uw gratis stalenpakket voor de BLACK-FIRE handschoenen van Halyard.
Uw contactgegevens: voor de verzending en praktische informatie
Uw persoonlijke gegevens: voor de bevestiging en praktische info
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *