Inwerken op 3 effecten van veroudering met een drankje


Bijvoeding voor senioren: een krachtig middel.

TEGENGAAN MET EEN VAST OCHTENDRITUEEL: ELKE OCHTEND EEN WELZIJNSDRANKJE

Voor uw lichaam zorgen is goed, maar als het daarbij ook lekker smaakt, is het nog beter. In die optiek hebben wij Pro Life 3 bedacht. Vers fruit, zonder lactose, zonder kleurstoffen, zonder bewaarmiddelen en zonder toegevoegde suikers. Kortom, niets dan fruit (appels, kersen en pruimen) en smaak, alles 100% natuurlijk!

Pro Life 3 is een verrassend en lekker 100% natuurlijk en 100% Belgisch pruimensap met natuurlijke appel en kersenaroma’s, rijk aan eiwitten, elektrolyten en vezels. De smaak is speciaal aangepast aan de papillen van senioren om hen een moment van puur genot te schenken. Dit drankje bestemd voor senioren zit in een 250 ml flesje, ergonomisch ontworpen zonder kapje (gemakkelijk te openen). Het wordt behandeld door koude pascalisatie, de hoge druk maakt het mogelijk om de houdbaarheid te verlengen en al zijn voedingskwaliteiten te behouden. Dankzij deze technologie respecteert Pro Life 3 de “Clean Label” -filosofie en wordt het het eerste drankje voor senioren in Europa dat onder hoge druk wordt behandeld.

Een dorstlessend drankje met een originele pruim-appelkersensmaak verrijkt met drie actieve elementen.
Het is rijk aan: 

  • Eiwitten (het eiwitequivalent van 3 eieren) met een hoge toegevoegde waarde om het spiervolume te behouden.
  • Vezels (oplosbaar en onoplosbaar) & sorbitol om de darmtransit te bevorderen (het equivalent van 4 gedroogde pruimen).
  • Elektrolyten om een optimale hydratatie van het lichaam te behouden (Na, Cl, K, Mg, …).
  • Zonder lactose, zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen, zonder kunstmatige smaakstoffen, gematigde glycemische index (zonder toegevoegde suikers). Daarom is het drankje geschikt voor mensen met diabetes. 
  • Dit drankje met een nutriscore B is een bron van antioxidanten.

Wilt u meer weten? Contacteer ons via onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *