Ontdek TyroTherapy by Tyromotion


Tyromotion GmbH is een wereldwijd toonaangevende producent van robotica- en computerondersteunde therapietoestellen. Het bedrijf richt zich op het leveren van een complete oplossing waarmee artsen en therapeuten hun patiënten intensiever kunnen behandelen en het revalidatieproces motiverender kunnen maken. Met meer dan 1500 apparaten over de hele wereld, revalidatiecentra en therapiepraktijken, is Tyromotion GmbH wereldwijd vertegenwoordigd.

Met TyroTherapy kunnen patiënten ontsnappen aan de eentonigheid van alledaagse, gewone therapie. Hun aandoening is al stressvol genoeg, zou de tijd die ze in therapie doorbrengen niet leuk en uitdagend moeten zijn? Laat TyroTherapy uw patiënten de middelen bieden om hun doelen te bereiken, maar terwijl ook van hun therapie te genieten. 

TyroTherapy is een compleet concept voor de toepassing van robotica- en computerondersteunde apparaten voor de bovenste én onderste ledematen. Dit kan worden aangepast aan de behoeften van het individu en is geschikt voor een breed patiënten spectrum in alle fasen van de revalidatie. De Tyro S-software biedt eveneens een documentatie en evaluatie van de therapievoortgang en biedt een enorm scala aan therapietoepassingen voor meer motivatie, efficiëntie en variatie.

Waarom TyroTherapy?

  1. Maar 40 vierkante meter nodig voor het gehele circuit
  2. Behandeling tot twaalf patiënten tegelijk
  3. Snel en efficiënt ingesteld per patiënt
  4. Vier sensorgebaseerde apparaten
  5. Vier robotische apparaten
  6. Een software toepasbaar op elk apparaat
  7. Resultaten samengevat in één patiëntenrapport

Amadeo

Motivatie tijdens therapie is net zo essentieel als vingers en handen zijn voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om een volwassene of een kind, AMADEO verhoogt de therapeutische ambitie met geavanceerde robotica en een speelse aanpak en visualiseert ook de kleinste successen in alle fasen van de revalidatie. AMADEO stelt wereldwijd de norm op het gebied van gerobotiseerde vingerrevalidatie. 

Het is een robottherapiesysteem voor patiënten met beperkingen in de motoriek van de bovenste extremiteit. Het kan ook worden gebruikt met EMG-triggering. Door de combinatie van AMADEO® en EMG kunnen patiënten die geen waarneembare kracht op de vingertoppen kunnen uitoefenen, profiteren van actieve therapie.

Diego

DIEGO is het unieke robotische revalidatieapparaat voor de bovenste extremiteit van Tyromotion voor neurologische en orthopedische aandoeningen. DIEGO helpt patiënten vakkundig met zijn unieke intelligente gewichtsontlasting. Het driedimensionaal therapeutisch bereik en de virtuele realiteit bevorderen de voortgang van de therapie en maken functionele training mogelijk volgens de individuele revalidatiedoelen. Het helpt patiënten beter te worden. Elke dag opnieuw.

Myro

Echte voorwerpen, krachtige bediening, aanraaktoepassingen en een heleboel plezier: dat is wat doelgerichte, intuïtieve therapie met MYRO inhoudt. Het sensorgebaseerde oppervlak is de basis voor creatieve therapie die betekenis en zelfbepaling in het dagelijks leven bewerkstelligt. 

MYRO is een interactief therapieoppervlak dat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. Het sensorgebaseerde apparaat maakt taakgerichte revalidatie met echte objecten mogelijk, traint de cognitieve vaardigheden van de patiënt en verbetert de motorische functies van de bovenste ledematen.

Pablo

PABLO is een allrounder als het gaat om activiteiten van het dagelijks leven. Positiesensoren en talloze accessoires bieden ongelooflijk veelzijdige therapeutische mogelijkheden in een veilige omgeving voor patiënten van elk niveau. Het is een modern draadloos beoordelings- en therapieapparaat voor de revalidatie van patiënten met verminderde motorische functies waarmee therapie voor alle fasen van de revalidatie van de bovenste en onderste ledematen mogelijk is.

Tymo

TYMO, een draagbaar posturografiesysteem en 's werelds dunste balansplatform. TYMO is flexibel toepasbaar en traint houdingscontrole op een gevoelige, specifieke en zinvolle manier. Motivatie en plezier zijn inbegrepen.

Omego Plus

OMEGO® Plus, een robotondersteund apparaat voor de onderste ledematen, ondersteunt patiënten vanaf de vroege revalidatie tot aan de mogelijkheid tot verticalisatie. Twee afzonderlijke aandrijvingen maken het mogelijk om de patiënt moeiteloos, geïsoleerd en gericht te mobiliseren, waardoor het de ontbrekende schakel in looptherapie wordt. Samen met de TyroS-software ondersteunt het de patiënt tijdens de training om motorische, sensorische en cognitieve tekortkomingen te verbeteren. OMEGO® Plus is kosteneffectief, motiverend en leuk en biedt een bijna onbeperkte variabiliteit voor bewegingstherapie van de onderste ledematen.

Lexo

Maximaal aantal stappen en intensiteit, geringe hoogte, eenvoudige bediening en snelle insteltijd: onmogelijk? Het werkt! Met LEXO zetten patiënten de eerste indrukwekkende stappen terug naar mobiliteit en genieten ze van het gevoel dat het eindelijk weer beter gaat.

Het end-effectorsysteem maakt actieve training mogelijk en stimuleert de zelfactiviteit van de patiënt. De innovatieve transferopties maximaliseren de netto therapietijd en verhogen de bezettingsgraad. Dankzij het grote aanpassingsvermogen kan LEXO® nauwkeurig worden afgesteld en worden gebruikt voor een breed scala aan patiënten. Dankzij het compacte ontwerp en de lage hoogte is LEXO® ook gemakkelijk te integreren in elke therapieruimte.

Tyrostation

Iedereen die zo veelzijdig is als PABLO® en TYMO® heeft structuur nodig om zich echt te kunnen ontplooien.

Het Tyrostation herbergt alle individuele componenten van onze twee allrounders en biedt ook een perfecte ergonomische aanpassing voor elke patiënt.

Bekijk zeker ook onze brochure


Hier vind je gedetailleerde omschrijvingen van alle TyroTherapy producten.

Brochure TyroTherapy

Wenst u een demo van een van onze producten?
Van welk product wenst u graag een demo?
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Hebt u nog vragen? Contacteer onze productexperten!


Erik De Winter - +32 475 56 87 22 - erik.dewinter@arseus-medical.be 

 Thomas Daly - +32 472 60 13 24 - thomas.daly@arseus-medical.be 

 Product Specialists Vlaanderen