Arseus Medical, uw partner in kinesitherapie & revalidatie

Met de overname van Enraf-Nonius België leggen wij nu ook een belangrijke focus op kwalitatieve producten voor fysiotherapie en revalidatie.  Sinds 1 januari kan u dan ook bij ons terecht voor alle benodigdheden voor uw kinépraktijk! Op zoek naar het grotere revalidatieapparatuur? Klik dan bij Ziekenhuizen > Revalidatie.

Rehab Catalogue

Een naslagwerk van meer dan 300 pagina’s die u een mooi beeld biedt van onze innovatieve oplossingen binnen de revalidatie. Download de catalogus hier.

Mirror therapy nu bij ons in handbereik

Mirror therapie is een goed gedocumenteerde therapie om patiënten die herstellen van een beroerte te helpen in hun zware revalidatie. Dankzij de innovatieve aanpak van het franse bedrijf Dessintey, nu ook bij ons binnen handbereik. Meer info
 

Met de overname van Enraf-Nonius België (Laméris Group) legt Arseus Medical nu ook een belangrijke focus op kwalitatieve producten voor fysiotherapie en revalidatie. 

Wij bieden onze klanten uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.