Comfortabel & mooi

Ontdek de Rodeo Chair SP met zachte zadelzitting in tal van kleuren, afgestemd op uw praktijk.

Nieuwe dokterstas Kennedy!

De nieuwste dokterstas in ons gamma is vervaardigd uit nubuck van topkwaliteit. Ze beschikt over een handige vaksindeling, waar zelfs een 17" laptop in past.  Dankzij de verstelbare schouderriem en de 2 handvatten, neemt u deze makkelijk mee op huisbezoek.

Arseus Medical legt een belangrijke focus op huisartsen en biedt efficiënte diagnostische en therapeutische oplossingen. Naast het ruime aanbod van instrumenten en verbruiksartikelen, reikt Arseus Medical u het geschikt medisch materiaal aan voor het opsporen van hart, vaat en diabetes problematiek. Tevens ondersteunt Arseus Medical huisartsen met infrastructuur en medische middelen voor een efficiënte en up-to-date praktijk.

Arseus Medical biedt u als klant uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Bovendien bent u steeds gerustgesteld van de goede werking van uw toestellen dankzij onze servicecontracten. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals binnen de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.