Nieuw! Heine Dermatoscoop iC1 voor iPhone

21st Century Digital Dermatoscopy! Ontdek iC1: een zeer handzame dermatoscoop die het mogelijk maakt niet alleen te diagnosticeren, maar ook in haarscherpe foto vast te leggen. Koppelen aan elektronische patiëntendossiers, delen met collega, deleten: dat alles in een split second. Ontdek alle voordelen hier!

Najaarspromoties

Talrijke promoties op topmerken en nieuwigheden! Profiteer vandaag nog van sterke prijzen en onklopbare aanbiedingen. Klik hier!

Geauthoriseerd 3M Littmann Dealer

Als geauthoriseerd dealer geven wij u graag professioneel advies over welke stethoscoop het beste bij u past. Welk type patiënten onderzoekt u, wat wenst u te horen, hoe diepgaande diagnoses wenst u te maken? Ga voor een professioneel advies, met een uitstekende dienst naverkoop, zodat u zich kan richten op het belangrijkste namelijk uw patiënten.

Geauthoriseerd Heine Dealer

Arseus Medical is geauthoriseerd Heine dealer, u bestelt bij ons niet enkel aan de laagste prijs, u bent ook zeker van een goede service na verkoop en technische ondersteuning!

Arseus Medical legt een belangrijke focus op huisartsen en biedt efficiënte diagnostische en therapeutische oplossingen. Naast het ruime aanbod van instrumenten en verbruiksartikelen, reikt Arseus Medical u het geschikt medisch materiaal aan voor het opsporen van hart, vaat en diabetes problematiek. Tevens ondersteunt Arseus Medical huisartsen met infrastructuur en medische middelen voor een efficiënte en up-to-date praktijk.

Arseus Medical biedt u als klant uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Bovendien bent u steeds gerustgesteld van de goede werking van uw toestellen dankzij onze servicecontracten. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals binnen de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.