Arseus Medical

Wij beschikken over een team van erkende bandagisten met een jarenlange ervaring in de verstrekking van stomazorg, incontinentie, mobiliteitshulpmiddelen en hulpmiddelen voor thuiszorg. Meer info? Bel 03 830 73 07 of mail info.banda@arseus-medical.be

Wij zorgen voor uw mobilteit

Loophulpen, rolwagens, scooters, fietsen ... Wij bieden mobiliteitshulpmiddelen aan afgestemd op de behoeften van de patiënt. Bekijk ons aanbod.

Stoma & Incontinentie

Ons team bekijkt samen met u wat de geschikte oplossing is voor uw behoeften inzake stoma of incontinentie in alle discretie.

Modisch de dag door

Kies uit ons uitgebreid gamma van therapeutische kousen. Ze zorgen voor de gepaste steun en zijn beschikbaar in een mooi kleurenpalet.

Braces en orthesen op maat

Met onze orthopedische oplossingen zorgen we ervoor dat uw bewoner of patiënt tot op hoge leeftijd kan genieten van een actief leven, vrij van klachten.

Arseus Medical beschikt over een team van ervaren bandagisten met een jarenlange ervaring in de verstrekking van loophulpmiddelen, rolwagens, stomazorg en orthopedie, zowel voor de bejaardenzorg als de thuisgezondheidszorg.

Keer op keer zorgt ons team voor een pasklare oplossing, afgestemd op uw specifieke behoeften. Kenmerkend voor onze werkwijze als bandagist is de resolute keuze voor de beste materialen en het beste comfort zodat de hulpverlening een stuk aangenamer wordt voor de patiënt en de zorgverlener.

Samen met u zoeken wij naar een gepersonaliseerde oplossing en staan wij klaar met het nodige advies. Contacteer onze klantendienst voor meer informatie over de bandagist van uw regio!

T. 03 830 73 07

E. info.banda@arseus-medical.be