U bent opticien?

Gebruik uw vrije maandag voor een coronaproof bezoek aan onze pop-upshowroom! 

Coronaproof wil zeggen: u komt alleen of met twee op een afgesproken uur en u wordt ontvangen door onze productspecialist. Toestellen en meubilair zijn vooraf gedesinfecteerd zodat u geen enkel risico loopt en uw bezoek is effectief puur individueel. Opticians Mondays vinden plaats van 21 september 2020 tot 25 januari 2021 in Bornem.*
U ontdekt er de oplossingen van NIDEK voor digitale refractie en u test er meteen live hoe u een perfecte social distancing creëert in uw dagelijkse werkomgeving. In het voordeel van uw klanten, uw medewerkers en uzelf!

De voordelen:

  • Geniet van kortingen tussen 15 en 25% op een select gamma. 
  • Neem gratis deel aan een vorming tijdens onze Opticians Mondays op 12 oktober en 9 november 2020. Met zeer beperkt aantal plaatsen. Ook online deelnemen is mogelijk. Schrijf u in en u ontvangt een link.
    > 10 uur: Verbeter uw refractie door over te stappen naar het digitale tijdperk.
    > 14 uur: Hoe foria meten en wanneer overgaan tot compensatie.
  • Als dank voor uw komst ontvangt u een nuttig cadeau.
     

Klik hier en reserveer uw "coronaproof" bezoek!

* Indien u niet vrij bent op maandagen, dan regelen wij graag voor u een afspraak op een andere dag.

HASA OPTIX specializes in top quality single use stainless steel surgical instruments. Van Hopplynus Ophtalem is your sole HASA OPTIX distributor in Belgium and Luxemburg. Contact us for more information about this unique product range. Take a look at the online catalogue by clicking here.​​​​​​​

Van Hopplynus Ophtalm is proud to announce his partnership with Ophtec, bringing a complete line of unique and high quality intraocular lenses and devices for refractive, cataract and trauma surgery.
Find the range of Ophtec products here!

Nidek | Al-Scan Biometer

Effortless measurement of 6 clinical parameters in 10 seconds and IOL power calculation. NEW! Barrett Formula available in the Al-Scan (PC) viewer. Read more.

Van Hopplynus Ophtalm, een divisie van Arseus Medical Group, legt een belangrijke focus op oogartsen en oogchirurgen en biedt efficiënte en erkende diagnostische en chirurgische oplossingen. Wij bieden onze klanten uitstekende oplossingen, omdat we trachten de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat te verbeteren en de complexiteit en de kosten te verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen, zodat ze zich volledig op hun patiënten kunnen richten.

Onze missie is dé partner te zijn die innovatieve oplossingen aanbiedt aan oogartsen en oogchirurgen, zowel in ziekenhuizen als in privépraktijken. Dankzij de exclusieve distributieovereenkomsten met sterke merken zoals Haag-Streit, Heidelberg Engineering, Nidek en Ziemer Ophthalmology, een expertise en ervaring van meer dan 80 jaar en een hoge toegevoegde waarde is Van Hopplynus Ophtalm in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden.