Arseus Medical, de partner voor al uw medische materialen

Arseus Medical legt een belangrijke focus op artsen-specialisten en biedt efficiënte diagnostische en therapeutische oplossingen. Daarnaast levert Arseus Medical systemen voor patiëntenmonitoring en behandeling in kritische en subkritische zorg, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Tevens ondersteunt Arseus Medical specialisten met infrastructuur en medische middelen voor een efficiënte en up-to-date praktijk.

Wij bieden onze klanten uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.

Arseus Medical companies


Van Hopplynus Ophtalm, een divisie van Arseus Medical, legt een belangrijke focus op oogartsen, oogchirurgen & opticiens. Van Hopplynus Ophtalm biedt efficiënte en erkende diagnostische en chirurgische oplossingen. 

Meer info? www.vho.be


eXmedical, een onderdeel van Arseus Medical, zoekt steeds naar de nieuwste innovaties in hand- en voetchirurgie, met de hoogste kwaliteit en performantie en een perfect eindresultaat voor zowel chirurg als patiënt.

Meer info? www.exmedical.be