Arseus Medical legt een belangrijke focus op de zorgsector en dit zowel op de woonzorgcentra als op de thuisverpleegkundigen. Naast het ruime aanbod van verbruiksartikelen en medisch materiaal, reikt Arseus Medical u de geschikte oplossingen aan inzake transfersystemen, hygiëne- en verzorgingsproducten en ergonomie. Deze oplossingen tracht Arseus Medical dagelijks te optimaliseren, om u een optimaal productgamma ter beschikking te stellen. Bovendien staat er een team van opgeleide bandagisten klaar om de gepaste oplossing te vinden voor uw patiënten.

Arseus Medical biedt u als klant uitstekende oplossingen, omdat we dagelijks werk maken van kwaliteit. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals binnen de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.