De nieuwste generatie bedpanverbrijzelaars!

Al meer dan 50 jaar richt Vernacare zich op het design en de ontwikkeling van hygiënisch wegwerpmateriaal voor sanitaire en hygiënische afvalstoffen, om het risico op kruisbesmetting te voorkomen. Vernacare’s vernieuwend systeem vervangt traditionele herbruikbare producten door een volledig gamma aan wegwerp pulpmateriaal.Ontdek het hier!

Dermavital Giftboxes online

Verwen uw bewoners, collega's en werknemers met de leuke giftboxes van Dermavital. De gekende verzorgingsproducten zitten in een mooie geschenkverpakking en zullen zeker en vast in de smaak vallen. Bestellen kan tot 4 november, levering is voorzien vanaf eind november.

Arseus Medical legt een belangrijke focus op de zorgsector en dit zowel op woon- en zorgcentra als op de thuisverpleegkundige. Naast het ruime aanbod van verbruiksartikelen, reikt Arseus Medical u de geschikte oplossingen aan inzake bad- en transfersystemen, hygiëne- en verzorgingsproducten en ergonomie. Daarnaast ondersteunt en adviseert Arseus Medical u inzake medicatiebedeling en fixatiebeleid. Bovendien staat er een team van opgeleide bandagisten klaar om de gepaste oplossing te vinden voor uw patiënten.

Arseus Medical biedt u als klant uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals binnen de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen