Ontdek onze nieuwe Dermavital geschenkverpakkingen speciaal voor moeder- en vaderdag!

Tijd om de moeders en vaders eens in de watten te leggen met de nieuwe Dermavital geschenkpakketjes. Naast de gekende Dermavital verzorgingsproducten, ontvangt u hierbij een handige toilettas om alle producten netjes te bewaren! Klik hier en ontdek de verschillende pakketjes! Bestel voor 24 april voor de geschenkjes van moederdag en voor 22 mei voor de geschenkjes van vaderdag, zo zijn ze zeker tijdig aanwezig!

Arseus Medical legt een belangrijke focus op de zorgsector en dit zowel op woon- en zorgcentra als op de thuisverpleegkundige. Naast het ruime aanbod van verbruiksartikelen, reikt Arseus Medical u de geschikte oplossingen aan inzake bad- en transfersystemen, hygiëne- en verzorgingsproducten en ergonomie. Daarnaast ondersteunt en adviseert Arseus Medical u inzake medicatiebedeling en fixatiebeleid. Bovendien staat er een team van opgeleide bandagisten klaar om de gepaste oplossing te vinden voor uw patiënten.

Arseus Medical biedt u als klant uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals binnen de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen