Actie GK verzorgingsbaden: actie verlengd tot 31/12!

Verwen uw bewoners met een heerlijk badmomen en verlicht bovendien het werk voor uw medewerkers. Tot en met 31 december, krijgt u bij aankoop van een MAGIC 2000 bad GRATIS de GK tillift NOVUM 1000 ter waarde van € 3.850! Wenst u meer informatie over de actie,klik hier.  Wenst u graag advies op maat contacteer dan Eric Salden, onze product specialist inzake baden, via 0470 89 10 56 of eric.salden@arseus-medical.be!

Medicatiewagens & verpleegpost

Wiegand medicatiewagens staan garant voor superieure kwaliteit en perfecte hygiëne dankzij de sanitized zilverionen op het oppervlak. Contacteer onze productspecialisten voor een medicatiewagen op maat van uw afdeling, of de inrichting van uw verpleegpost voor een zo efficiënt mogelijk medicatieverdeling.

Arseus Medical legt een belangrijke focus op de zorgsector en dit zowel op woon- en zorgcentra als op de thuisverpleegkundige. Naast het ruime aanbod van medisch materiaal en verbruiksartikelen, reikt Arseus Medical u de geschikte oplossingen aan inzake bad- en transfersystemen, hygiëne- en verzorgingsproducten en ergonomie. Daarnaast ondersteunt en adviseert Arseus Medical u inzake medicatiebedeling en fixatiebeleid. Bovendien staat er een team van opgeleide bandagisten klaar om de gepaste oplossing te vinden voor uw patiënten.

Arseus Medical biedt u als klant uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals binnen de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen