Optomic

Topkwaliteit colposcopen: modulair, integreerbaar en een uitmuntende verhouding prijs-kwaliteit!

Schiller AT-102 G2

  • Hogeresolutie 8 inch kleurenscherm.
  • Aanraak-functietoetsen.
  • Onderhoudsvriendelijk afgedicht alfanumeriek toetsenbord.
  • 8 uur batterijcapaciteit.
  • Standaard Wifi- en LAN-connectiemogelijkheid.
  • Ruime geheugencapaciteit.

Ganshorn PowerCube® Body+

De nieuwe standaard in bodyplethysmografie levert de best mogelijke onderzoeksresultaten met maximaal patiëntencomfort.

Halyard purple nitrile MAX

De superonderzoekshandschoen van Halyard met alle extra-veiligheidseigenschappen die u nodig heeft: dikker materiaal, volledig geruwd voor meer grip, verstevigde en getextureerde vingertoppen en een royale lengte van 400 mm. Zoals alle Halyardhandschoenen: latex- en poedervrij.

Halyard Black-fire

De handschoen die dubbel werk doet. Als eerstehulpverlener hebt u meer dan één taak. Nu hebben uw handschoenen dat ook. De nieuwe BLACK-FIRE* nitrile onderzoekshandschoen beschermt u bij het werken met patiënten en wanneer u het verkeer moet omleiden.


Arseus Medical legt een belangrijke focus op artsen-specialisten en biedt efficiënte diagnostische en therapeutische oplossingen. Daarnaast levert Arseus Medical systemen voor patiëntenmonitoring en behandeling in kritische en subkritische zorg, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Tevens ondersteunt Arseus Medical specialisten met infrastructuur en medische middelen voor een efficiënte en up-to-date praktijk.

Wij bieden onze klanten uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden.Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.