Vapotherm Hi-VNI "High Velocity Nasal Insufflation"

Vapotherm's unieke Hi-VNI, "hoge snelheidsbeademing langs de neus" resulteert in efficiëntere en meer complete uitwassing van dode ruimte dan bij andere systemen. Hi-VNI voorkomt zo het herinademen van achtergebleven CO2.

Optomic

Uw toekomstgerichte colposcoop: Modulair, integreerbaar en met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Exclusief bij Arseus Medical.

Halyard Black-fire

De omkeerbare nitrile onderzoekshandschoen voor hulpverleners. Met QUICK CHECK* visuele lekdetectie. Poedervrije kwaliteit van Halyard!

Lumenis Holmium lasertechnologie

Lumenis is een echte voorloper inzake ontwikkeling en toepassing van Holmium laserchirurgie. Vraag ons naar de imposante referentielijst inzake HoLEP (prostaatenucleatie).

Seca meet- en weegsystemen

seca 287. Razendsnel ultrasoon meten én digitaal wegen in één gebruiksvriendelijke oplossing. Stembegeleiding en nog veel meer.

Arseus Medical legt een belangrijke focus op artsen-specialisten en biedt efficiënte diagnostische en therapeutische oplossingen. Daarnaast levert Arseus Medical systemen voor patiëntenmonitoring en behandeling in kritische en subkritische zorg, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Tevens ondersteunt Arseus Medical specialisten met infrastructuur en medische middelen voor een efficiënte en up-to-date praktijk.

Wij bieden onze klanten uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden.Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.