Ziekenhuisspecialisaties

Onder de merknaam Sonicaid staat Huntleigh Diagnostics voor de gouden standaard in dopplertechnologie. Of het nu voor vasculaire of obstetrische doeleinden is, de toegevoegde waarde van de Huntleigh oplossingen is niet te evenaren. Arseus Medical is uw exclusieve partner voor advies, aankoop én dienst-na-verkoop.

Als u als druk bezet gynaecoloog uw werkplek efficient wilt inrichten, kunt u niet om Atmos heen. De Atmos Chair 41 Gyne is eenvoudigweg de top in gynaecologische onderzoekstafels. Uitbreidbaar met modulaire werkstations én met de beste colposcopen die er bestaan. Ook voor Atmos is Arseus Medical uw exclusief aanspreekpunt.

Maak de overstap naar Gyneas disposable specula en als gemiddeld ziekenhuis bespaart u algauw € 65.000 per jaar. Maar ook in uw privépraktijk doet u uw voordeel in efficientie en centen.
Gyneas behoort tot de Franse Novomed groep, één van de belangrijkste producenten van medische instrumenten en disposables. Doorgedreven research en een permanente samenwerking met medische professionals garanderen u betrouwbare producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.